Nya Boplats Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Nya Boplats Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Nya Boplats Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Nya Boplats Kundservice – Telefon

Boplats arbetar för en hållbar stad som är öppen för världen. Boplats är en byrå som specialiserar sig på att hitta bostäder inom pendlingsavstånd från Göteborgs centrum och studentbostäder - samtidigt som de håller höga krav på säkerhet och komfort!Boplats strävar efter att vara en god granne genom att vara proaktiv och innovativ i allt de gör. De vill visa världen att det är möjligt att ha både hög livskvalitet och en hållbar stad. Deras arbete kretsar kring tre kärnområden: att göra det enkelt för människor att hitta en bostad, främja integration och vara en god granne. Boplats mål är att göra det enkelt för människor att hitta en bostad. De erbjuder hjälp med att hitta och ansöka om en lägenhet samt information om olika typer av bostäder. De har också ett team av bostadsrådgivare som kan hjälpa dig med ditt sökande. Boplats strävar efter att vara en god granne genom att vara proaktiv och innovativa i allt de gör. De vill visa världen att det är möjligt att ha både hög livskvalitet och en hållbar stad. Deras arbete kretsar kring tre kärnområden: att göra det enkelt för människor att hitta ett hem, att främja integration och att vara en god granne.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nya Boplats Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Nya Boplats kundtjänst är: 031‑100-250. Nya Boplats telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 30.

Nya Boplats Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på nya.boplats.se: klicka här

Nya Boplats Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Nya Boplats Kundservice – Facebook

Nya Boplats kundtjänst facebook länk: klicka här

Nya Boplats Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nya Boplats Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Nya Boplats Kundservice – Postadress

Nya Boplats kundtjänst adress: Boplats Göteborg AB, Rosenlundsplatsen 1, 411 20 GÖTEBORG.

Scroll to Top