Nudie Jeans Co. Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Nudie Jeans Co.s Kundtjänst så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Nudie Jeans Co.s Kundtjänst. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Nudie Jeans Co.s Kundtjänst – Telefon

Nudie Jeans är ett svenskt företag med säte i Göteborg som enbart specialiserar sig på rå denim. De grundades av Maria Erixon, som då var chefsdesigner för Lee Europe när företaget grundades (2001). Principen om att inte tvätta byxorna innan man bär dem har gjort detta märke välkänt bland samlare och entusiaster; eftersom man aldrig vet vilken typ av smuts eller bakterier som kan hamna insydd i deras tyg när det tvättas - och vi vill inte ha några främmande ämnen någonstans nära vår hud! Nudie Jeans är också ett av de få företag som använder 100 % ekologisk bomull i alla sina produkter, vilket innebär att deras jeans inte bara är miljövänliga utan också skonsamma för din hud. Färgämnena som används är också naturliga och miljövänliga, så du kan vara säker på att inga skador kommer att drabba dig eller miljön när du bär dem. En av de saker som gör Nudie Jeans så speciell är deras reparationsservice. Om du någonsin får ett hål i dina jeans kan du helt enkelt skicka tillbaka dem till företaget så lagar de dem gratis! Detta är ett utmärkt sätt att förlänga livslängden på ditt favoritjeanspar, och det är också ett trevligt sätt att stödja ett företag som gör bra saker för miljön. Om du letar efter ett par nya jeans och vill stödja ett miljövänligt företag är Nudie Jeans ett bra alternativ! Deras råa denim är av utmärkt kvalitet och deras reparationsservice innebär att du kan bära ditt favoritpar i flera år framöver!

Kontaktalternativ för kundservice:

Nudie Jeans Co. Kundservice – Telefon

Nudie Jeans Co.s kundtjänst telefonnummer: 010-151-56-00. Nudie Jeans Co.s telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00, 13: 00-14: 45.

Nudie Jeans Co. Kundservice – Företagets hemsida

På nudiejeans.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Nudie Jeans Co. Kundservice – E-post

Nudie Jeans Co.s kundtjänst e-postadress: [email protected].

Nudie Jeans Co. Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Nudie Jeans Co. Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Nudie Jeans Co.s kundtjänst twitter Länk: klicka här

Nudie Jeans Co. Kundservice – Chatt

Nudie Jeans Co.s kundtjänst via chat:

Nudie Jeans Co. Kundservice – Postadress

Nudie Jeans Co. kundtjänst adress: Västra Hamngatan 6, SE-411 17 Göteborg, Sweden.