Novair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Novair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Novair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Novair

Novair, systerbolag till charteroperatören Apollo, flyger passagerare mellan Sverige och Arlanda flygplats med egna plan. Med 70 piloter som tar hand om alla ombord och 245 kabinanställda som arbetar för dem har detta flygbolag tillräckligt med personal för att klara av allt! Under 2006 flög omkring 800 000 personer via Nova Airways flygningar, vilket var 85 % eller mer än något annat flygbolag vid den tidpunkten - vilket än en gång bevisar hur pålitliga dessa killar är när det gäller att hantera även svåra situationer. Novair är ett av de mest pålitliga charterflygbolagen. Med en flotta av moderna flygplan och ett stort team av erfarna piloter och kabinpersonal kan de transportera sina passagerare säkert och bekvämt till sin destination. Om du letar efter ett charterflygbolag som du kan lita på är Novair definitivt ett att överväga.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Novair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Novair Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-519 307 77.

Novair Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.novair.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Novair Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Novair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Novair Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Novair Kundtjänst – Chatt

Novair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Novair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Novair Kundtjänst är: 47123 Buse Road Building 2272, Suite 540 Patuxent River, MD 20670

Scroll to Top