Nortic Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Nortic så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Nortic. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Nortic

Nortic tillhandahåller en onlineplattform där företag kan sälja sina biljetter. Detta görs genom att använda sig av evenemang, som görs synliga för potentiella köpare både på denna webbplats och i appen! Det finns också funktioner som hjälper dig att hantera din egen försäljning också; oavsett om du behöver marknadsföringshjälp eller bara vill ha råd om hur du bäst hanterar dessa saker själv så har vi alla baser täckta på Nortica. Nortices erbjuder båda alternativen - om någon vill ha evenemangsstöd men inte vill ha något extra arbete för att sälja dem kan de få vad de behöver från vår säkra server utan att någonsin ha tillgång till webbplatsen eller appen! För dem som vill ta ett mer praktiskt grepp har de alla verktyg och råd du behöver för att göra ditt evenemang till en succé. De skickar till och med veckorapporter till dig så att du kan följa dina framsteg! Nortica är den perfekta lösningen för alla som vill sälja biljetter utan allt krångel. De gör det enkelt och stressfritt så att du kan fokusera på det som är viktigt - ditt evenemang!

Kontaktalternativ för kundservice:

Nortic Kundservice – Telefon

Nortics kundtjänst telefonnummer: 0455-619-700. Nortics kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00.

Nortic Kundservice – Företagets hemsida

På nortic.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Nortic Kundservice – E-post

Nortics kundtjänst e-postadress: biljett@nortic.se.

Nortic Kundservice – Facebook

Kontakta Nortic på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Nortic Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nortic Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Nortic Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Ronnebygatan 2, 371 32 Karlskrona.

Scroll to Top