NordVPN Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med NordVPN så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med NordVPN. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om NordVPN

NordVPN är en VPN-tjänst som har skrivbordsapplikationer för Windows, macOS och Linux samt mobilappar som passar dina behov. Företaget erbjuder även manuell installation på trådlösa routrar eller NAS-enheter så att du kan skydda dig mot de irriterande hackarna där ute! Med kryptering som använder OpenVPN-teknik tillsammans med IKEv2/IPsec i sina programinställningar - ingen kommer att kunna se vad som kommer genom detta virtuella porthål mindre än 100 % säkert (tjänsten inkluderar Cyber Security). NordVPN:s priser är mycket rimliga, särskilt när du tänker på de funktioner och fördelar som en VPN-tjänst erbjuder. Företaget erbjuder en mängd olika abonnemangsplaner att välja mellan, där månadspriset är 11,95 dollar/månad och det årliga priset är 143,40 dollar (spara 20 %). Du kan också välja en tvåårig plan för $286.80 (spara 66%). NordVPN erbjuder också en gratis provperiod på tre dagar så att du kan testa tjänsten innan du binder dig till en prenumerationsplan. Företaget har en strikt policy för no logs, vilket innebär att dina data och aktiviteter aldrig lagras eller övervakas. Detta är bra för integritetsmedvetna användare som vill försäkra sig om att deras uppgifter alltid är skyddade. NordVPN erbjuder också en kill switch så att dina data inte exponeras om din anslutning någonsin bryts. NordVPN är ett utmärkt val för dig som letar efter en VPN-tjänst som både är prisvärd och har många funktioner att erbjuda.

Kontaktalternativ för kundservice:

NordVPN Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

NordVPN Kundservice – Företagets hemsida

På nordvpn.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

NordVPN Kundservice – E-post

E-postadressen till NordVPNs kundsupport är: [email protected].

NordVPN Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

NordVPN Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

NordVPN Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt:

NordVPN Kundservice – Postadress

Postadressen till NordVPNs kundservice: PH F&F TOWER, 50th Street & 56th Street, Suite #32-D, Floor 32, Panama City, Republic of Panama.