Nordic Wellness Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Nordic Wellness Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Nordic Wellness Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness är det bästa gymmet för dig som bor i Sverige. De erbjuder nästan 300 klubbar och gör det möjligt att träna antingen individuellt eller tillsammans med andra, oavsett din nivå! Tjänstens grundkoncept innebär att det finns tre olika typer av medlemskap: standard (som täcker dig från januari till december), familjeplan, enstaka träningspass - dessa varierar beroende på vilket paketalternativ du väljer, men de kommer alla till ett överkomligt pris eftersom allt inkluderar tillgång till över 100 gym i hela Skandinavien. Nordic Wellness erbjuder också ett brett utbud av gruppklasser, från bodypump och yoga till crossfit och styrkelyft, samt personlig träning om du vill ha lite extra hjälp för att nå dina träningsmål. De har också bastur och solarier i de flesta av sina klubbar, så att du kan koppla av efter ett hårt träningspass.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Nordic Wellness Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Nordic Wellness kundtjänst är: 010-155-52-00. Nordic Wellness telefonsupport går att nå: Måndag-torsdag: 10: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00 Fredag: 10: 00-12: 00.

Nordic Wellness Kundservice – Företagets Hemsida

På nordicwellness.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Nordic Wellness Kundservice – E-post

E-postadressen till Nordic Wellness kundservice är: [email protected].

Nordic Wellness Kundservice – Facebook

Nordic Wellness kundtjänst facebook länk: klicka här

Nordic Wellness Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nordic Wellness Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Nordic Wellness Kundservice – Postadress

Postadressen till Nordic Wellness kundtjänst: Gustaf Dalensgatan 13 417 05 Gothenburg.