Nordic Green Energy Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Nordic Green Energy Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Nordic Green Energy Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Nordic Green Energy

Företaget grundades år 2000 för att tillhandahålla el enbart med hjälp av förnybara resurser. Med sitt fokus på ren och hållbar energi är Nordic Green Energy ett av de mest innovativa företagen inom Skandinaviens framväxande gröna ekonomi. Företaget har utvecklat en unik affärsmodell som gör det möjligt att erbjuda sina kunder 100 % förnybar el till ett konkurrenskraftigt pris. Nordic Green Energy har sitt huvudkontor i Oslo, Norge och är noterat på Oslo-börsen. Företaget har cirka 200 anställda och är verksamt i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Nordic Green Energys affärsmodell bygger på en unik kombination av faktorer som gör att företaget kan erbjuda följande sina kunder 100 % förnybar el till ett konkurrenskraftigt pris. Dessa faktorer är bland annat: - Ett starkt fokus på ren och hållbar energi - En diversifierad portfölj av förnybara energikällor - En robust och effektiv affärsmodell Nordic Green Energy har ett starkt engagemang för ren och hållbar energi. Företagets mål är att hjälpa kunderna att minska sitt koldioxidavtryck och göra övergången till en ekonomi med låga koldioxidutsläpp. Nordic Green Energys förnybara energikällor omfattar vattenkraft, vindkraft, solenergi och biomassa.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Nordic Green Energy Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Nordic Green Energy Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-20 51 00.

Nordic Green Energy Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.nordicgreen.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Nordic Green Energy Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Nordic Green Energy Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Nordic Green Energy Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nordic Green Energy Kundtjänst – Chatt

Nordic Green Energy erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Nordic Green Energy Kundtjänst – Postadress

Adressen till Nordic Green Energy Kundtjänst är: Switch Nordic Green AB Box 100 45 121 26 Stockholm