Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Nordea Bank Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Nordea Bank Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Nordea Bank

Nordea är ett utmärkt val när det gäller bankverksamhet i Sverige eftersom de erbjuder både företagstjänster och tjänster för privatpersoner. De är också ansvariga, tillsammans med sina partners på ID Bank (numera NIB), för det ursprungliga konceptet bakom BankID - ett initiativ som gör det möjligt att öppna ett eget konto utan att gå igenom långa processer som vissa andra banker kräver när man först etablerar sig. Nordeas banktjänster är tillgängliga för både svenska (SE) och utländska (EE, FI, NO, DK) medborgare.

Den enda banken i Sverige som erbjuder banktjänster under alla dessa fyra internationella varumärken är dock SEB.Sverige är en del av det gemensamma eurobetalningsområdet (SEPA) som gör att du kan göra bankärenden smidigt i 34 olika länder. Du kan till och med använda ditt Nordea-debetkort i många europeiska länder utan avgifter!

Om du kommer från ett land utanför EU är det oftast möjligt för dig att öppna ett konto hos Nordea via derastjänster för internetbank. De kontaktar dig sedan per post för att kontrollera din identitet innan de är villiga att ge dig tillgång till något av sina fysiska bankkontor. Det är också möjligt för personer som bor utanför EU-Sverige men inom Schengenområdet (Norge, Island och Liechtenstein) att öppna ett konto hos Nordea.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Nordea Banks kundtjänst telefonnummer: 0771-22-44-88. Nordea Banks telefonsupport öppettider: Varje dag: 08: 00-20: 00.

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På nordea.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Nordea Bank officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Nordea Bank Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Smålandsgatan 17, 105 71 Stockholm.