Nobina Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Nobina Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Nobina Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Nobina

Nobina är en stor aktör inom kollektivtrafiken och driver bussar i hela Skandinavien och norra Europa. Företaget har vuxit till att bli känt för sina säkerhetsstandarder och sin affärsmässighet - med verksamhet över hela Sverige vid det här laget! Nobina grundades i Sundsvall redan 1876, vilket gör det till ett av Sveriges äldsta bussbolag. Säkerhet har alltid haft högsta prioritet för Nobina, och företaget har strikta standarder för att se till att bussarna alltid håller måttet. Detta engagemang för säkerhet har gett Nobina ett gott rykte bland både kunder och affärspartners. Nobinas framgång beror också delvis på företagets vilja att förnya sig och ta till sig ny teknik. Företaget var en av de första som införde GPS-spårning på sina bussar och har även testat elbussar i Göteborg. När Nobina ser framåt fokuserar man på att bli ännu mer hållbar och effektiv. Företaget har satt upp ambitiösa mål för att minska sina koldioxidutsläpp och arbetar också med ny teknik som ska göra det möjligt för sina bussar som drivs med förnybar energi.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Nobina Kundservice – Telefon

Nobinas kundtjänst telefonnummer: 08-410-650-00. Nobinas kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Nobina Kundservice – Företagets hemsida

På nobina.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Nobina Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: adm@nobina.se.

Nobina Kundservice – Facebook

Nobina på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Nobina Kundservice – Twitter

Nobina officiella Twitterkonto: klicka här

Nobina Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Nobina Kundservice – Postadress

Armégatan 38, Box 6071, 171 06, Solna, Sverige.

Scroll to Top