NK Kundservice: Hur du kontaktar

Om du är ute efter att komma i kontakt med NKs Kundsupport så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med NKs Kundsupport. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

NKs Kundsupport – Telefon

Joseph Sachs, grundare och VD för Nordiska Kompaniet, föddes den 4 januari 1872 i Stockholm. Hans familj drev företaget Joseph Leja som på sin höjdpunkt sysselsatte över 6000 personer och hade butiker i hela Sverige från Hammarby by till Göteborg - inklusive Sveriges första rulltrappa! År 1902 grundade han Nk med hjälp av Gustaf Sandén, som senare skulle bli känd som den ena halvan (tillsammans med Arne Jacobsen) bakom Danmarks legendariska mangfoldadegongen (som bokstavligen betyder "förvirrad herrgård"). Denna ikoniska byggnad anses vara en milstolpe både arkitektoniskt och kulturellt, eftersom den introducerade europeiska reformistiska innovationer som stormarknader i Skandinavien . Sachs var en sann visionär och hans arbete har haft en bestående inverkan på det svenska samhället. Han dog 1945, men hans arv lever vidare genom Nordiska Kompaniet.

Kontaktalternativ för kundservice:

NK Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

NKs kundtjänst telefonnummer: 08-762-80-00. NKs telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 11: 00-18: 00 Lördag: 11: 00-16: 00 Söndag: 12: 00-16: 00.

NK Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på nk.se: klicka här

NK Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

NKs kundtjänst e-postadress: [email protected].

NK Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

NK officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

NK Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

NK Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

NK Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

NK kundtjänst adress: Hamngatan 18-20, 111 47 Stockholm.