Nintendo Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Nintendos Kundsupport så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Nintendos Kundsupport. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Nintendos Kundsupport – Telefon

Det berömda Kyoto-baserade Nintendo Co., Ltd. är världsledande inom interaktiv underhållning, och det har de varit i över 30 år nu! De har sålt mer än 5 miljarder spel över hela världen med en imponerande försäljning av mer än 790 miljoner konsoler hittills (vilket inkluderar både hem- och bärbara spel). Företaget skapar inte bara fantastiska spelprogram som The Legend of Zelda och Metroid, utan lanserar också frontfigurer som Mario Bros i våra hjärtan varje gång vi spelar ett av deras plattformsspel på din enkla telekommaskin (även kallad konsol). Huvudkontoret i Kyoto är inte bara födelseplatsen för många älskade spelkaraktärer, utan också platsen för en del av den mest tekniskt avancerade forskningen och utvecklingen i branschen. Med över 1 300 anställda har företaget lyckats hålla sig på topp genom att ständigt förnya sig och ligga steget före. De var till exempel en av de första företagen som införde rörelsesensorer med Wii-konsolen. Hemligheten bakom deras framgång? Man skulle kunna hävda att det beror på att de ständigt uppfinner sig själva på nytt och förblir trogna sina spelrötter. De har lyckats förgrena sig till andra områden som leksaker, kort och till och med en framgångsrik filmstudio, men de har aldrig glömt bort det de är bäst på - att göra fantastiska videospel.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nintendo Kundservice – Telefon

Nintendos kundtjänst telefonnummer: 0300-509-10. Nintendos telefonsupport öppettider: HELGFRIA VARDAGAR 08: 00-17: 00 (SOMMARTID: 08: 00-16: 00) MED UPPHÅLL För lunch 12: 00-13: 00.

Nintendo Kundservice – Företagets hemsida

På nintendo.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Nintendo Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Nintendo Kundservice – Facebook

Nintendo officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Nintendo Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Nintendo officiella twitterkonto: klicka här

Nintendo Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Nintendo Kundservice – Postadress

Postadressen till Nintendos kundtjänst: Bergsala AB, Box 10204, 434 23 Kungsbacka.