Nile Air Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Nile Air Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Nile Air Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Nile Air

Nile Air grundades 2008 och är det första egyptiska flygbolaget som fick verksamhetstillstånd av myndigheterna. Bolagets nav ligger på Kairos internationella flygplats med en annan bas nära Alexandrias Borg El Arab-kust. Nile Air flyger för närvarande till över 30 inhemska och internationella destinationer, bland annat Abu Dhabi, Bahrain, Beirut, Dubai, Jeddah, Kuwait City och Riyadh. Flygbolaget har en modern flygplansflotta med bland annat Airbus A320-200 och Boeing 737-800. Under de senaste åren har Nile Air fått ett erkännande som ett av de ledande flygbolagen i regionen och har vunnit många priser, bland annat det prestigefyllda Skytrax World Airline Award för "bästa regionala flygbolag i Afrika" 2016. Nile Air har åtagit sig att fortsätta expandera och investera i sina produkter och tjänster för att möta behoven hos sin växande kundbas.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Nile Air Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Nile Air Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0020-2-19415.

Nile Air Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.nileair.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Nile Air Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Nile Air Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Nile Air Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Nile Air Kundtjänst – Chatt

Nile Air erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Nile Air Kundtjänst – Postadress

Adressen till Nile Air Kundtjänst är: One Bowerman Drive Beaverton, OR 97005-6453 USA