Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Nike Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Nike Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Nike

Nike är ett av de bästa valen när det gäller sportkläder och pålitlig träningsutrustning sedan 1964. De har butiker runt om i världen som är uppskattade företag inom träningstillbehör idag! Nike ligger alltid i framkant när det gäller ny teknik och deras utrustning är av högsta klass. De har också en fantastisk kundtjänst som hjälper dig med alla frågor eller problem du kan ha. På det hela taget är Nike ett bra företag som tillverkar högkvalitativa produkter. Om du letar efter sportkläder eller träningsutrustning bör Nike vara ditt förstahandsval! Nike har en lång och framgångsrik historia, så du kan lita på deras produkter. De är också alltid innovativa och kommer med ny teknik för att förbättra din träning. Om du har några frågor eller problem är deras kundtjänst utmärkt och hjälper dig gärna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Nike kundtjänst är: 08-519-923-10. Nikes telefonsupport går att nå: Måndag-lördag: 09: 00-18: 00.

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på nike.com: klicka här

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Nike officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Nike på deras officiella twitterkonto: klicka här

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Nike Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Postadressen till Nikes kundservice: Dalvägen 16. Box 731 169 27 Solna, Sweden.

Scroll to Top