Netlens Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Netlens Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Netlens Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Netlens Kundservice – Kundcenter

Netlens är ett företag som säljer kontaktlinser via Internet. De har ett kontor och lager i Sollentuna, Sverige nära Stockholm där de levererar sina produkter till konkurrenskraftiga priser jämfört med vanliga optiker på grund av lägre omkostnader samt högre omsättningshastighet vilket gör att de kan tjäna pengar på beställningar snabbare än de flesta andra företag gör det effektivt utan att offra kvalitet eller kundservice. Företaget grundades 2013 av två entreprenörer med visionen att göra det enklare och mer prisvärt att köpa kontaktlinser. Idag har Netlens vuxit till en ledande aktör på e-handelsmarknaden för kontaktlinser. Netlens förnyar sig ständigt för att göra kundupplevelsen bättre. De var till exempel det första företaget att erbjuda en tjänst för att prova innan du köper kontaktlinser. Företaget har också utvecklat en app som gör det möjligt för kunderna att beställa om sina kontaktlinser med några få klick. Det som skiljer Netlens från andra företag är deras fokus på kundupplevelse och bekvämlighet. Deras mål är att göra det så enkelt och prisvärt som möjligt för människor att köpa kontaktlinser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Netlens Kundservice – Telefon

Netlens kundtjänst telefonnummer: 08-618-05-05. Netlens kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-11: 30 och 12: 15-16.00.

Netlens Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på netlens.se: klicka här

Netlens Kundservice – E-post

Netlens kundtjänst e-postadress: info@netlens.se.

Netlens Kundservice – Facebook

Kontakta Netlens på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Netlens Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Netlens Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Netlens Kundservice – Postadress

Netlens kundtjänst adress: Netlens Scandinavia AB Minervavägen 28 191 50 Sollentuna.

Scroll to Top