Netflix Kundservice

Netflix erbjuder ett brett utbud av tjänster, så det är inte konstigt att det finns många sätt för dig att kontakta dem. De har telefonnummer och e-postadresser på sin webbplats samt konton i sociala medier som kan användas när du chattar med kunder via Facebook Messenger eller Twitter DMs!

Om Netflix

Netflix är en populär streamingtjänst som har funnits sedan 1997. Företaget började som en e-postlista för filmfantaster och har nu 50 miljoner abonnenter världen över, varav 20 % av alla amerikanska användare!Nu är Netflix ett känt namn för många!

Netflix har för närvarande 2 400 anställda på sina 75 platser världen över! Enbart i USA har de 1 200 anställda. Med en så liten arbetsstyrka jämfört med andra företag inom filmindustrin, hur får företaget tag på alla dessa bra filmer?

Netflix köper rättigheter till filmer som redan finns tillgängliga. De köper sedan de exklusiva streamingrättigheterna för en viss tidsperiod, vanligtvis cirka 3 år! Efter att de har förvärvat dessa rättigheter , är det upp till Netflix algoritm att avgöra vilka filmer som visas på deras webbplats. Detta gör det enkelt för användarna att växla mellan tv, film,och dokumentärer! Allt de behöver göra är att klicka på en knapp så tar algoritmen dem till nästa program.

Netflix har också ett partnerskap med Lovefilm, ett brittiskt företag, för europeiska användare. Det innebär att vissa filmer kanske bara är tillgängliga via Lovefilm i vissa länder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Netflix Kundservice – Telefon

Netflix kundtjänst telefonnummer: +1-888-638-3549. Netflix kundcenter öppettider: 24/7.

Netflix Kundservice – Företagets hemsida

På Netflix.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Netflix Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Netflix Kundservice – Facebook

Netflix kundtjänst facebook länk: klicka här

Netflix Kundservice – Twitter

Netflix kundtjänst twitter Länk: klicka här

Netflix Kundservice – Chatt

Netflix kundtjänst via chatt: klicka här

Netflix Kundservice – Postadress

Netflix kundtjänst adress: 100 Winchester Circle, Los Gatos, CA, 95032, USA.