Nbab Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Nbab Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Nbab Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Nbabs Kundservice – Kundcenter

Nybro Bostads AB är ett bostadsbolag som äger och förvaltar 2200 lägenheter i centrala Nybro såväl som utanför tätorten. De tillhandahåller också servicefaciliteter som förskolor för de barn som bor där Den huvudsakliga produkten som erbjuds av detta företag är bostadsfastigheter men de har andra investeringar inklusive förvaltning av fritidshus, servicebyggnader och mark. Företaget har varit verksamt i över 60 år och är välkänt i staden. Nybro Bostads AB har en lång historia av att tillhandahålla kvalitetsbostäder till invånarna i Nybro, Sverige. Företaget grundades för över 60 år sedan och har sedan dess blivit en välkänd leverantör av bostäder i staden. Nybro Bostads AB äger och förvaltar över 2 000 lägenheter i centrala Nybro, och tillhandahåller även servicefunktioner som förskolor för de barn som bor där. Företaget är känt för sina högkvalitativa bostäder och sitt engagemang för att tillhandahålla utmärkt service till sina hyresgäster. Nybro Bostads AB har vunnit många utmärkelser genom åren, bland annat det prestigefyllda Svenska Bostadsföreningspriset 2006.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nbab Kundservice – Telefon

Nbabs kundtjänst telefonnummer: 0481-459-00. Nbabs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 30-12: 00 och 13: 00-16: 00.

Nbab Kundservice – Företagets hemsida

På nbab.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Nbab Kundservice – E-post

Nbabs kundtjänst e-postadress: [email protected].

Nbab Kundservice – Facebook

Nbab officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Nbab Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nbab Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Nbab Kundservice – Postadress

Nbabs kundtjänst adress: Nybro Bostads AB Box 178 382 22 NYBRO.