Naturkompaniet Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Naturkompaniet Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Naturkompaniet Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Naturkompaniet

Naturkompaniet är en svensk detaljhandelskedja som säljer kläder och utrustning för friluftsliv. Företaget grundades 1931 av den svenska scoutrörelsen under det ursprungliga namnet AB Scoutvaror. År 1951 ändrades denna enhet till Friluftsmagasinet med bara "Staff" tillagt på det för enkelhetens skull - inte helt olikt hur vi skriver om våra favoritmärken idag! Varumärket har funnits sedan dess och har fortsatt som en av Skandinaviens äldsta återförsäljare som specialiserat sig enbart på friluftsartiklar som tält och ryggsäckar. Det var inte förrän 2001 som de äntligen tog bort ett extra "a" på sin akronym vilket gav dem mer flexibilitet än någonsin tidigare: Fjällräven! I dag erbjuder Fjällräven ett brett utbud av friluftsprodukter för alla årstider och aktiviteter, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta utrustningen för ditt nästa äventyr!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Naturkompaniet Kundservice – Telefon

Naturkompaniets kundtjänst telefonnummer: 08-20-03-42. Naturkompaniets telefonsupport öppettider: Måndag och torsdag: 09: 30-19: 00 Tisdag-onsdag och fredag: 09: 30-17: 00 Lördag: 10: 00-15: 00.

Naturkompaniet Kundservice – Företagets Hemsida

På naturkompaniet.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Naturkompaniet Kundservice – E-post

E-postadressen till Naturkompaniets kundsupport är: info@naturkompaniet.se.

Naturkompaniet Kundservice – Facebook

Naturkompaniets kundtjänst facebook länk: klicka här

Naturkompaniet Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Naturkompaniet Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Naturkompaniet Kundservice – Postadress

Postadressen till Naturkompaniets kundservice: Naturkompaniet AB, Box 177, 891 24 ÖRNSKÖLDSVIK, Sverige.

Scroll to Top