Nacka Energi Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Nacka Energi Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Nacka Energi Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Nacka Energis Kundservice – Kundcenter

Nacka Energi är ett lokalt elnätsföretag i Nacka kommun, med undantag för Boo församling. De grundades redan 1919 och har ägts av samhället sedan 1952, då det blev deras genom att köpa aktier från dåvarande investerare som med tiden hade blivit frustrerade på grund av andras brist på eller intresse för att ge dem fler möjligheter att välja vart deras pengar skulle kunna gå om de ville ha avkastning på sina investeringar, i stället för att bara sitta där och växa exponentiellt utan att göra något produktivt för att hjälpa någon annan än sig själva. Nacka Energis huvudmål är att förse Nacka kommun med ett säkert, tillförlitligt och hållbart elnät. Det gör de genom att investera i förnybara energikällor, som vind- och solkraft, och genom att arbeta nära kommunen för att se till att nätet underhålls och förbättras. Under de senaste åren har har Nacka Energi arbetat hårt för att minska sin miljöpåverkan. Företaget har investerat i vind- och solkraft samt i ny teknik som hjälper till att spara energi. Nacka Energi är ett företag som ständigt strävar efter att förbättra sin service och göra en positiv skillnad för miljön.

Kontaktalternativ för kundservice:

Nacka Energi Kundservice – Telefon

Nacka Energis kundtjänst telefonnummer: 08-466-81-00. Nacka Energis kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 08: 00-11: 30 och 12: 30-16: 30 Fredag: 08: 00-11: 30 och 12: 30-15: 00.

Nacka Energi Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på Nacka Energi: klicka här

Nacka Energi Kundservice – E-post

Nacka Energis kundtjänst e-postadress: info@nackaenergi.se.

Nacka Energi Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Nacka Energi Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Nacka Energi Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Nacka Energi Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 753, 131 24 Nacka.

Scroll to Top