MSB Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med MSB Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta MSB Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

MSBs Kundtjänst – Telefon

Den svenska statliga myndigheten MSB ansvarar för att stödja samhällets beredskap vid olyckor, kriser eller civilförsvar. Ett sätt för MSB att göra detta är att informera och utbilda allmänheten om vad man ska göra i olika typer av nödsituationer MSB har också ett antal resurser som kan användas i en nödsituation, till exempel den svenska nationella incidenthanteringsgruppen (SIM) Utöver sitt arbete med beredskap, MSB reagerar också på nödsituationer när de inträffar. MSB deltog till exempel i räddningsinsatsen efter helikopterkraschen i Ängelholm 2018. Myndigheten är indelad i fyra sektioner: - Avdelningen för beredskap och insatser för civila beredskapsfrågor, som ansvarar för att planera och samordna Sveriges beredskap föroch insatser vid nödsituationer - Avdelningen för forskning och utbildning, som ansvarar för forskning, analys och utbildning - Avdelningen för kommunikation, som ansvarar för att kommunicera med allmänheten om MSB:s arbete - Den administrativa avdelningen, som tillhandahåller administrativt stöd till MSB. MSB:s arbete styrs av följandeprinciper: - Alla nödsituationer är olika och måste behandlas individuellt - Beredskap är allas ansvar - Sverige är ett tryggt land, men vi måste vara beredda på det oväntade - Det är bättre att vara förberedd än att inte vara det.

Kontaktalternativ för kundservice:

MSB Kundservice – Telefon

MSBs kundtjänst telefonnummer: 0771-240-240. MSBs telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 07: 45-16: 30 Fredag ​​07: 45-16: 00.

MSB Kundservice – Företagets hemsida

På msb.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

MSB Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: registrator@msb.se.

MSB Kundservice – Facebook

Kontakta MSB på deras officiella Facebook-sida: klicka här

MSB Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

MSBs kundtjänst twitter Länk: klicka här

MSB Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

MSB Kundservice – Postadress

MSBs kundtjänst adress: Packhusallén 2, 652 26 Karlstad, Sweden.

Scroll to Top