Mölnlycke Garden Center Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Mölnlycke Garden Center Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mölnlycke Garden Center Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Mölnlycke Garden Center

När Hans Truelsen startade en handelsträdgård i Mölnlycke centrum på dess nuvarande plats, kunde han inte föreställa sig att hans företag skulle växa och frodas med tiden. Sortimentet har breddats med rosor som bara ett exempel bland många andra - det var faktiskt under denna period som de sålde blommor via postorder från sin butik.

Företaget har gått igenom både goda och dåliga tider, men har alltid lyckats ta sig igenom dem. Numera drivs företaget av Hans son Jens, som tog över 2006. Trädgårdscentret är ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister, och det finns alltid något nytt att se - oavsett om det är den senaste säsongens växter eller det senaste tillskottet i butiken.

Om du någon gång är i Mölnlycke, se till att stanna till vid Hans Truelsens trädgårdscenter - du kommer inte att bli besviken! Och om du inte kan komma dit personligen kan du alltid beställa på nätet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Mölnlycke Garden Center Kundservice – Telefon

Mölnlycke Garden Centers kundtjänst telefonnummer: 031-88-05-65. Mölnlycke Garden Centers kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-18: 00 Lördag: 09: 00-16: 00 Söndag: 10: 00-16: 00.

Mölnlycke Garden Center Kundservice – Företagets hemsida

På molnlyckegc.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Mölnlycke Garden Center Kundservice – E-post

E-postadressen till Mölnlycke Garden Centers kundtjänst är: info@molnlyckegc.se.

Mölnlycke Garden Center Kundservice – Facebook

Mölnlycke Garden Center kundtjänst facebook länk: klicka här

Mölnlycke Garden Center Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Mölnlycke Garden Center Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Mölnlycke Garden Center Kundservice – Postadress

Postadressen till Mölnlycke Garden Centers kundtjänst: Stationsvägen 1A 435 37 Mölnlycke.

Scroll to Top