Mobackes Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Mobackes Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mobackes Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Mobackes

Mobackes historia är fylld av traditioner. Familjeföretaget har funnits sedan före andra världskriget, då de för första gången öppnade sin trädgård intill Bollnäs kyrka för nästan 70 år sedan!

I början av 1960-talet var denna flytt meningsfull eftersom den gav dem mer utrymme för försäljning av produkter, men den innebar också att de lämnade det som kunde ha blivit en annan värdefull källa (plantskolan).

Gården har förändrats genom åren, men deras kärlek till det de gör har förblivit densamma. I dag är Mobacke känt för sina vackra trädgårdar, som är öppna för allmänheten från maj till september. De erbjuder en mängd olika växter och blommor samt trädgårdsmöbler och tillbehör. Du kan också köpa färska produkter från gårdsbutiken eller beställa en blombukett för leverans.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Mobackes Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Mobackes kundtjänst är: 0278-61-13-12. Mobackes telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-16: 00 Söndag: 11: 00-16: 00.

Mobackes Kundservice – Företagets hemsida

På mobackes.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Mobackes Kundservice – E-post

E-postadressen till Mobackes kundtjänst är: [email protected]

Mobackes Kundservice – Facebook

Mobackes kundtjänst facebook länk: klicka här

Mobackes Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Mobackes Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Mobackes Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Norra Kilaforsvägen 24 821 30 Bollnäs.

Scroll to Top