Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Mio Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mio Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Mio

Mio är ett företag baserat i Sverige som säljer möbler och heminredning. De har butiker över hela landet, men säljer sina produkter även online! MIO grundades redan 1962 av Lars Monsen-Jensen som så småningom sålde sitt företag för 5 miljarder kronor till en investerargrupp. Varje år släpper de nya sortiment som uppdateras varje månad på deras webbplats. De har också en outletavdelning där du kan hitta bra erbjudanden! Du kan läsa mer om Mio och deras produkter på deras webbplats. Om du letar efter stilfulla möbler av hög kvalitet är Mio definitivt företaget för dig! Deras möbler kommer garanterat att ge ditt hem en touch av elegans. Oavsett om du är om du letar efter en ny soffa, ett nytt soffbord eller en ny sovrumsinredning har Mio något som passar dina behov. Så vad väntar du på? Kolla in deras webbplats i dag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Mios kundtjänst telefonnummer: 020-66-44-00. Mios telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-19: 00 Lördag: 10: 00-17: 00 Söndag: 11: 00-17: 00.

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på mio.se: klicka här

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

Kunder kan kontakta Mio kundtjänst via e-postadressen : kundservice@mio.se.

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Mio på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– Inget officiellt twitterkonto.

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Mio Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Mios kundtjänst adress: Fågelviksleden 2, 543 50 Tibro, Sweden.

Scroll to Top