Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Min Upplysning Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Min Upplysning Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Min Upplysnings Kundsupport – Telefon

Min Upplysning är ett svenskt kreditinstitut som verkar under de båda bolagen i Bisnode Group och som tillhandahåller digital kreditinformation till företag i Europa. Företaget bildades genom en sammanslagning av AAA Soliditet AB - ett skandinaviskt företag som specialiserat sig på att förmedla lån till kunder som behöver hjälp med att få bankmedel eller köpa varor som bilar med negativt eget kapital; Business Check i Sverige AB - landets äldsta leverantör av tjänster för företagskontroller. De två företagen har samarbetat under en längre tid, men den formella sammanslagningen ägde rum i början av 2014. Syftet med sammanslagningen var att skapa ett starkare företag med ett bredare utbud av produkter och tjänster som bättre kunde möta kundernas behov. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Min Upplysning är ett starkt kreditinstitut med mångårig erfarenhet av digital kreditinformation. De är stolta över att vara ett av de ledande företagen i Europa som tillhandahåller digital kreditinformation till företag. Min Upplysning har ett tydligt uppdrag att hjälpa företag att växa och blomstra. Företagets webbplats finns på svenska, engelska, danska, norska och finska.

Kontaktalternativ för kundservice:

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Min Upplysnings kundtjänst telefonnummer: 08-519-013-60. Min Upplysnings telefonsupport öppettider: Veckodagar: 10: 00-15: 00.

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På minupplysning.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Min Upplysnings kundsupport är: kundservice@minupplysning.se.

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

– Ingen officiell Facebook-sida.

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– Min Upplysning kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Min Upplysning Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Min Upplysning kundtjänst adress: Rosenborgsgatan 4. SE-169 74 Solna.

Scroll to Top