Min Kreditkoll Kundtjänst

Min Kreditkolls Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med kundservice hos Min Kreditkoll. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Min Kreditkoll

Syftet med denna webbplats är att göra kreditupplysningar och budgetar tillgängliga gratis i Sverige. De vill att svenskar inte bara ska kunna se sin egen ekonomiska situation utan också förstå hur de kan sänka räntor eller utgifter genom en omfattande analys som också är ett budgetverktyg! Vad är en kreditupplysning? En kreditupplysning är ett dokument som innehåller information om din kredithistoria. Detta inkluderar information om din betalningshistorik, utestående skulder och alla andra faktorer som kan påverka ditt kreditbetyg. Varför är det viktigt att kontrollera min kreditupplysning? Din kreditupplysning är en av de viktigaste faktorerna som långivarna tar hänsyn till när du ansöker om ett lån eller kreditkort. Det är viktigt att kontrollera din kreditupplysning regelbundet för att se till att all information är korrekt och aktuell. Du kan få en gratis kopia av din kreditupplysning från de tre stora kreditupplysningsbolagen i Sverige: Creditsafe, UC och Bisnode.

Kontaktalternativ för kundservice:

Min Kreditkoll Kundtjänst – Telefon

Min Kreditkoll Kundtjänst telefonnumer är: För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Min Kreditkoll Kundtjänst – Företagets hemsida

På minkreditkoll.se hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Min Kreditkoll Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: support@minkreditkoll.se.

Min Kreditkoll Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: besök hemsidan. klicka här

Min Kreditkoll Kundtjänst – Twitter

Min Kreditkoll kundtjänst Twitter-länk: klicka här. klicka här

Min Kreditkoll Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Min Kreditkoll Kundtjänst – Postadress

Min Kreditkoll kundtjänst adress: Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Scroll to Top