Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Mi Store Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mi Store Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Mi Store

Mistore är Xiaomis officiella återförsäljare i Sverige och har därför ett mycket brett utbud av prisvärd smartelektronik. Här hittar du allt från smartphones till elscootrar där vissa till och med är prissatta under 100 dollar! En av de mest populära produkterna i butiken är Xiaomi Mi Air Purifier, som har varit en stor succé bland kunder som vill förbättra sin inomhusluftkvalitet. Mi Air Purifier är ett prisvärt och effektivt sätt att avlägsna skadliga föroreningar från ditt hem eller kontor, och den finns i en mängd olika färger som passar din inredning.Om du letar efter ett nytt sätt att förbättra din inomhusluftkvalitet, se till att kolla in Mi Air Purifier hos Mistore! En annan populär produkt hos Mistore är Xiaomi Mi Electric Scooter. Den här skotern är perfekt för att ta sig runt på stan, och den är dessutom mycket prisvärd. Mi Electric Scooter finns i följande utföranden : Standard, Pro och Elite. Standardmodellen är det mest prisvärda alternativet och har en 250 W-motor och en maxhastighet på 25 km/h. Pro-modellen är något dyrare, men den har en 350W-motor och en maxhastighet på 30 km/h. Elite-modellen är det dyraste alternativet, men den har en 500 W-motor och en maxhastighet på 35 km/h. Om du letar efter ett prisvärt och bekvämt sätt att ta dig runt i staden är Mi Electric Scooter ett utmärkt alternativ! Om du vill veta mer om Mistore och de produkter som de erbjuder, se till att kolla in deras hemsida idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Mi Stores kundtjänst telefonnummer: 08-559-311-00. Mi Stores kundcenter öppettider: Veckodag: 09: 00-11: 30, 13: 00-17: 00.

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På mistore.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Mi Stores kundsupport är: [email protected].

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Mi Store officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Mi Store Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Mi Stores kundtjänst adress: Gustavslundsvägen 137, 167 51 Bromma, Sweden.