Merinfo Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Merinfo Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Merinfo Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Merinfo

Merinfo är en sökmotor som ger information till alla som har en internetuppkoppling. Du kan hitta personer, företag och telefonnummer från olika källor, t.ex. svenska skattemyndigheter eller mobiloperatörer i Sverige.

Tjänsten har alltid aktuella uppgifter tack vare dess automatiska uppdateringar när förändringar sker på svenska skattemyndighetens webbplats. Den erbjuder dock inte direkt partnering så vissa av dina resultat kan komma tillbaka åldrade om de senast tittade på innan du klickade på den här länken. Det finns också nummeruppslag som enbart baseras på företagsregister, och de kommer inte att uppdateras lika ofta.

Merinfo är ett snabbt sätt att ta reda på vem som står bakom ett telefonnummer, oavsett om det är en privatperson eller ett företag. Detta kan vara användbart om du vill ta reda på mer om någon som har ringt dig, eller om du försöker komma i kontakt med ett företag.

Om du vill hitta en person kan du söka efter namn, adress eller telefonnummer. Om du letar efter ett företag kan du också söka på dess företagsnummer (CIN) eller momsnummer.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Merinfo Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Merinfo Kundservice – Företagets hemsida

På merinfo.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Merinfo Kundservice – E-post

E-postadressen till Merinfos kundsupport är: [email protected].

Merinfo Kundservice – Facebook

Merinfos kundtjänst Facebook länk: klicka här

Merinfo Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Merinfo Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Merinfo Kundservice – Postadress

Merinfo Sverige AB, org.nr. 556825-8601 Idrottsvägen 14 A, 431 62 Mölndal.