Mekonomen Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Mekonomen Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mekonomen Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Mekonomens Kundservice – Telefon

Med mer än 1000 verkstäder och 200 butiker runt om i Sverige är Mekonomen en av de största bilkedjorna i landet. Företaget är verksamt under sitt eget varumärke samt licensierade varumärken som Peugeot och Skoda och reparerar även bilar för andra företags modeller (t.ex. Volkswagen). Det grundades av Lennart Olsson redan när han började med bara två anställda i sitt garage nära Södermalmstorg - nu har det vuxit sig så mycket större än någon kunde ha föreställt sig! Trots företagets storlek har Mekonomen lyckats behålla en personlig prägel. Detta beror delvis på deras fokus på utmärkt kundservice, något som har varit viktigt ända sedan starten. Olsson själv brukade svara i telefonen och hjälpa kunderna med deras bilproblem, och den traditionen fortsätter än idag. Företagets slogan är "Vi gör ditt BilLiv enklare", och detta är tydligt i allt de gör. Från deras breda produktutbud till deras passionerade medarbetare är det tydligt att Mekonomen verkligen bryr sig om bilar och de som kör dem. Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig med alla dina bilbehov, oavsett om det gäller om du vill köpa en ny bil eller reparera din gamla bil är Mekonomen det perfekta valet. Med över 60 års erfarenhet har de säkert det du behöver - och om de inte har det gör de sitt bästa för att skaffa det åt dig. Så nästa gång din bil behöver lite vård, se till att besöka Mekonomen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Mekonomen Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Mekonomens kundtjänst är: 0771-72-00-00. Mekonomens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Mekonomen Kundservice – Företagets hemsida

På mekonomen.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Mekonomen Kundservice – E-post

Mekonomens kundtjänst e-postadress: [email protected].

Mekonomen Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via facebook messenger.

Mekonomen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Mekonomen Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Mekonomen Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 19542, 104 32 Stockholm.