Medicarrier Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Medicarrier Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Medicarrier Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Medicarriers Kundsupport – Telefon

MediCarrier är en leverantör av miljövänliga produkter med 14 000 artiklar i lager. I urvalet ingår 4200 välbeprövade lager från beprövade leverantörer som upphandlats specifikt för Region Stockholms behov; dessa ger ett utmärkt värde för kunder som inkluderar myndigheter eller företag som upphandlar arbeten som utförs runt detta område - för att bara nämna två stora sektorer! Medicerains kvalitetspolicy syftar till att vara kundorienterad samtidigt som den fokuserar på att leverera en förstklassig serviceupplevelse som översätts till bättre resultat än vad någon konkurrent skulle kunna erbjuda dig utan att låta alltför optimistisk om sina framtidsutsikter. Företaget grundades 2006 av två entreprenörer med en gemensam vision om att göra det lättare för människor att hitta och köpa miljövänliga produkter. Idén var enkel: att skapa en enda butik på nätet där kunderna kunde hitta allt de behövde utan att behöva söka igenom oändliga webbplatser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Medicarrier Kundservice – Telefon

Medicarriers kundtjänst telefonnummer: 08-123-128-00. Medicarriers telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 07: 30-16: 00 Fredag: 07: 30-15: 30.

Medicarrier Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på medicarrier.se: klicka här

Medicarrier Kundservice – E-post

Medicarriers kundtjänst e-postadress: [email protected].

Medicarrier Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via facebook messenger.

Medicarrier Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Medicarrier Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Medicarrier Kundservice – Postadress

Postadressen till Medicarriers kundtjänst: MediCarrier AB Finspångsgatan 44, 163 53 Spånga.