MediaMarkt Kundservice

Försöker du komma i kontakt med MediaMarkt Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta MediaMarkt Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om MediaMarkt

MediaMarkt är en svensk butik för hemelektronik som säljer produkter från populära märken som Sony, LG och Asus. De har över 28 butiker runt om i Sverige med möjlighet att beställa online för leverans direkt till din dörr eller få dem levererade hemma om du inte är för långt ifrån någon av deras fysiska platser! Om du letar efter en ny telefon, kamera, dator eller någon annan typ av elektronik är MediaMarkt definitivt rätt ställe att gå till. De har ett brett utbud av produkter till bra priser och deras kunniga personal finns alltid på plats för att svara på dina frågor. MediaMarkt grundades 1979 och har sedan dess blivit en av de största återförsäljarna av elektronik i Europa. De har över 1000 butiker i 14 länder och sysselsätter över 60 000 personer.Deras webbplats finns på svenska, engelska, spanska, franska, italienska, nederländska och tyska. År 2017 rankades MediaMarkt som den nionde mest populära webbplatsen i Sverige. MediaMarkt är ett utmärkt ställe för att hitta den senaste och bästa elektroniken. Oavsett om du letar efter en ny telefon, kamera eller dator har de allt. Deras priser är konkurrenskraftiga och personalen är alltid villig att hjälpa till. Om du letar efter ett ställe där du kan få allt du behöver för din elektronik, är MediaMarkt rätt ställe för dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

MediaMarkt Kundservice – Telefon

MediaMarkts kundtjänst telefonnummer: 770-77-87-87. MediaMarkts kundcenter öppettider: Inte publicerad.

MediaMarkt Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på mediamarkt.se: klicka här

MediaMarkt Kundservice – E-post

E-postadressen till MediaMarkts kundtjänst är: [email protected].

MediaMarkt Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

MediaMarkt Kundservice – Twitter

– MediaMarkt kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

MediaMarkt Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

MediaMarkt Kundservice – Postadress

Invernessvägen 2, 182 76 Stocksund, Sverige.