Mecenat Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Mecenat Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mecenat Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Mecenats Kundservice – Kundcenter

Mecenat är en fantastisk möjlighet för studerande! Det är tillgängligt på alla universitet, högskolor och gymnasieskolor. Du kommer dock inte att kunna få tag på en sådan om du inte deltar i kurser som berättigar till studiestöd - som grundskola eller arbetsmarknadsutbildningar ( bland annat). Om du tror att du kan vara intresserad av Mecenat, se till att undersöka det och se om du kan vara berättigad! Det är ett utmärkt sätt att få lite extra hjälp med dina studier. Vem vet, kanske kan det vara precis vad du behöver för att komma vidare. Mecenat kan hjälpa dig att betala för skolan på flera olika sätt. Du kan till exempel få hjälp med skolavgifter, böcker och andra utgifter. Det kan också hjälpa dig med levnadskostnader, som hyra och mat.

Kontaktalternativ för kundservice:

Mecenat Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Mecenat Kundservice – Företagets hemsida

På mecenat.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Mecenat Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Mecenat kundtjänst via e-postadressen [email protected] [email protected].: [email protected] [email protected].

Mecenat Kundservice – Facebook

Mecenat på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Mecenat Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Mecenat Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Mecenat Kundservice – Postadress

Mecenats kundtjänst adress: Mecenat Aktiebolag Lindholmspiren 7 417 56 Göteborg.