MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med MatHem Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta MatHem Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt MatHems Kundservice – Kundcenter

Mathem är den ledande matbutiken på nätet i Sverige. De har en välutvecklad e-handelsplattform med produkter som täcker de flesta nödvändigheter för att laga mat hemma eller ta hand om dina hälsobehov, inklusive receptbelagda läkemedel om du är allergisk mot andra typer! Med fyra logistikanläggningar och ett eget distributionsföretag är det enkelt nog att hitta det vi behöver hos dem - även när man bor långt ifrån typiska butiker i vår närhet kan vara för krångligt ibland. De fokuserar på den svenska marknaden, men har nyligen börjat expandera till andra länder i Europa. De finns för närvarande i Frankrike, Tyskland, Spanien och Storbritannien och planerar att snart ta sig in på fler marknader. Denna internationella expansion är tack vare deras starka e-handelsplattform som gör det enkelt för kunderna att handla från var som helst. Mathem har kunnat växa snabbt tack vare sitt innovativa tillvägagångssätt när det gäller dagligvaruhandel. De var ett av de första företagen som lät kunderna handla sina matvaror online och har fortsatt att förbättra upplevelsen genom att lägga till nya funktioner som leverans samma dag och en prenumerationstjänst som ger rabatt på vissa varor. Tack vare deras fokus på kundupplevelsen har de blivit den ledande dagligvarubutiken på nätet i Sverige.

Kontaktalternativ för kundservice:

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

MatHems kundtjänst telefonnummer: 020-15-10-10. MatHems kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-23: 00 Lördag: 09: 00-21: 00 Söndag: 09: 00-23: 00.

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på mathem.se: klicka här

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Kontakta MatHem på deras officiella Facebook-sida: klicka här

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

MatHems tillhandahåller kundtjänst via chatt:

MatHem Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

MatHems kundtjänst adress: Masugnsvägen 24, 168 67 Bromma, Sweden.

Scroll to Top