Massimo Dutti Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Massimo Dutti Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Massimo Dutti Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Massimo Dutti

Massimo Dutti är ett av de största klädföretagen i Europa med över 400 butiker i 29 länder. Den spanska koncernen Inditex äger denna verksamhet och grundades av Angel Schauggrode redan 1985 för att producera herrkläder för återförsäljare i Skandinavien. Senare förvärvade de företaget tillsammans med ZARA när de gjorde sitt första stora förvärv under 1991-2000, vilket har hjälpt dem att bli en internationell aktör i dag! Företaget erbjuder idag både herr- och damkläder med fokus på klassiska och eleganta stilar som är perfekta för alla tillfällen. Deras kollektioner är alltid trendiga men ändå tidlösa - vilket gör Massimo Dutti till ett utmärkt val för alla som vill investera i kvalitetsplagg som håller i många år framöver. Om du är om du letar efter något speciellt är Massimo Dutti det perfekta stället att hitta det. Med ett brett utbud av både vardagliga och formella kläder har de något som passar allas smak. Och med ett engagemang för hantverkskvalitet kan du vara säker på att alla plagg du köper från Massimo Dutti kommer att vara gjorda för att hålla länge.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Massimo Dutti Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Massimo Duttis kundtjänst är: 020-794191. Massimo Duttis telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00.

Massimo Dutti Kundservice – Företagets Hemsida

På massimodutti.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Massimo Dutti Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Massimo Dutti Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Massimo Dutti Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Massimo Dutti Kundservice – Chatt

Massimo Duttis kundtjänst chat: klicka här

Massimo Dutti Kundservice – Postadress

Postadressen till Massimo Duttis kundservice: Massimo Dutti Sverige AB c/o ZARA Sverige AB, Klara Norra Kyrkogata 29, 111 22 Stockholm, SWEDEN.