Masexpressen Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Masexpressen Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Masexpressen Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Masexpressen

Mohlins Expressbuss är ett litet bussföretag som växer snabbt. De fokuserar särskilt på inrikestrafik och erbjuder resor till många populära destinationer i landet, som deras all inclusive-paketresor med reseförsäkring inkluderad!Företaget grundades 2010 av två entreprenörer, Karl-Johan Mohlin och Daniel Larsson. Tillsammans har de många års erfarenhet inom bussbranschen. Företaget startade med två bussar och har sedan dess vuxit till totalt sex bussar. Deras uppdrag är att erbjuda säkra och bekväma resor för sina passagerare på alla deras resor. Mohlins Expressbuss erbjuder en mängd olika tjänster, t.ex. gruppresor, skolresor och företagsevenemang. Företaget utökar alltid sina tjänster och letar efter nya sätt att förbättra reseupplevelsen för sina passagerare. Nu när du vet lite mer om Mohlins Expressbuss kan du se till att kolla in följande blogginlägget för att få veta mer om deras senaste nyheter och erbjudanden!

Kontaktalternativ för kundservice:

Masexpressen Kundservice – Telefon

Masexpressens kundtjänst telefonnummer: 0651-10-000. Masexpressens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-12: 00 och 13: 00-15: 00.

Masexpressen Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på mohlinsexpressbuss.se: klicka här

Masexpressen Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: info@masexpressen.se.

Masexpressen Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Masexpressen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Masexpressen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Masexpressen Kundservice – Postadress

Masexpressen kundtjänst adress: Mohlins Expressbuss AB Noremon 22 B, 827 30 Ljusdal.

Scroll to Top