Marginalen Bank Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Marginalen Bank Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Marginalen Bank Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Marginalen Bank

Marginalen Bank är en svenskbaserad bank som grundades i början av 90-talet och som nu har cirka 300 anställda och cirka 3 miljoner kunder. Företaget erbjuder privatlån samt omstartfinansiering för personer som behöver hjälp att komma på fötter igen efter ekonomiska svårigheter; det kan också erbjuda administrativa tjänster som skatteberedning eller bokföring till entreprenörer som vill utveckla företag som de kanske har startat men ännu inte startat (eller slutat). Marginalens egna kort accepteras i inhemska butiker och restauranger utomlands, medan kreditkortsuttag från internationella återförsäljare som t.ex Amazon, iTunes och Google kan betalas i svenska kronor utan avgifter. Under de senaste åren har Marginalen Bank arbetat hårt för att öka sin närvaro på nätet och marknadsföra sitt varumärke utomlands. Banken har öppnat ett antal konton i sociala medier och lanserat en engelskspråkig webbplats. Den har också börjat sponsrainternationella evenemang som Stockholm Marathon och Göteborgs halvmaraton. Bankens fokus på kundservice framgår av dess slogan "Din vardagshjälte" Denna filosofi sträcker sig även till dess närvaro i sociala medier, där företaget strävar efter att vara hjälpsam och lyhörd. När en kund till exempel twittrade om att hon hade problem med att logga in på sitt onlinekonto, var Marginalen Banks Twitter-team snabbt redo att erbjuda hjälp.

Kontaktalternativ för kundservice:

Marginalen Bank Kundservice – Telefon

Marginalen Banks kundtjänst telefonnummer: 0771-717-710. Marginalen Banks kundcenter öppettider: Veckodag: 08: 00-20: 00 Helg: 09: 00-17: 00.

Marginalen Bank Kundservice – Företagets hemsida

På marginalen.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Marginalen Bank Kundservice – E-post

Marginalen Banks kundtjänst e-postadress: kundservice@marginalen.se.

Marginalen Bank Kundservice – Facebook

Kontakta Marginalen Bank på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Marginalen Bank Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Marginalen Bank kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Marginalen Bank Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Marginalen Bank Kundservice – Postadress

Postadressen till Marginalen Banks kundservice: Box 261 34, 100 41 Stockholm, Sweden.

Scroll to Top