Man of a kind Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Man of a kind Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Man of a kind Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Man of a kind

Man of a Kind är en nätbutik som säljer premiumkläder från välkända märken som Balmain, Tom Ford och Moncler. Men de säljer även nordiska designkläder! Några exempel är Eton Eytys NN07. Deras fokus ligger främst inom regionens estetik - både internt bland de egna designerna eller externt med andra globala designers som Nike som har butiker här också (i Göteborg). Förutom att sälja plagg individuellt via sin webbplats kan man hitta lagerhållare hos utvalda återförsäljare i Skandinavien, bland annat i Stockholm och Köpenhamn i Sverige, Oslo i Norge. Man of a Kind har varit i drift sedan 2014. Företaget har sitt säte i Göteborg, Sverige. Man of a Kind grundades av Richard Soderberg och Marcus Johansson. I en intervju med GQ förklarade Soderberg att webbplatsen är "ett sätt att ta det bästa av globalt mode till Sverige" Johansson tillade att de ville skapa "en one-stop shop för herrmode" som skulle erbjuda "en blandning av högklassiga och mer prisvärda märken" Webbplatsen erbjuder gratis frakt till Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien. För övriga länder gäller en fast fraktkostnad på 10 euro.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Man of a kind Kundservice – Telefon

Man of a kinds kundtjänst telefonnummer: 08-410-522-20. Man of a kinds kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 00.

Man of a kind Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på manofakind.se: klicka här

Man of a kind Kundservice – E-post

E-postadressen till Man of a kinds kundsupport är: customercare-com@manofakind.se kundservice-se@manofakind.se.

Man of a kind Kundservice – Facebook

Man of a kinds kundtjänst facebook länk: klicka här

Man of a kind Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Man of a kind Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Man of a kind Kundservice – Postadress

Man of a kinds kundtjänst adress: Drottninggatan 33, Box 161 42, SE-111 51 Stockholm, Sweden.

Scroll to Top