Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Malaysia Airlines Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Malaysia Airlines Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Malaysia Airlines Kundtjänst via Telefon

Malaysia Airlines är ett statsägt flygbolag som flyger till 53 destinationer på tre kontinenter, Europa, Asien och Oceanien. De hade tidigare flygningar mellan 2004 och 2008 som förband Kuala Lumpur International Airport (KLIA) med Arlanda flygplats i Sverige innan de ersattes av ett annat flygbolag på grund av höga avgifter för resenärerna. Företagets nuvarande knutpunkt ligger både i Kuala Lamp, vilket är rimligt nog för mer än hälften av deras 8146 anställda som arbetar här, men de har också en annan bas nära Kota Kinabalu, Malaysias huvudstad . Företaget har gått igenom svåra tider på sistone. Under 2014 var två av dess flygplan inblandade i tragiska olyckor. Den första var Flight MH370, som försvann på väg från Kuala Lumpur till Peking med 239 personer ombord. Den andra var Flight MH17, som sköts ner över Ukraina när det flög från Amsterdam till Kuala Lumpur , och alla 298 personer ombord dog. Flygbolaget har sedan dess kämpat för att återvinna passagerarnas förtroende och många väljer att flyga med andra flygbolag i stället. Detta har resulterat i en betydande minskning av företagets intäkter. I ett försök att minska kostnaderna har Malaysia Airlines meddelat att man kommer att ställa in sina flygningar till Paris och Amsterdam från och med Kuala Lumpur från och med januari 2015. Det är oklart vad framtiden har för Malaysia Airlines, men en sak är säker: det kommer att bli en lång och svår väg till återhämtning.

Kontaktalternativ för kundservice:

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Malaysia Airlines kundtjänst är: +60-3-7843-3000. Malaysia Airlines telefonsupport går att nå: 24/7.

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På malaysiaairlines.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Malaysia Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: AVIAREPS AB, Riddargatan 17, 114 57 Stockholm.

Exit mobile version
Share this ArticleLike this article? Email it to a friend!

Email sent!