MADLADY Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med MADLADY Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta MADLADY Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om MADLADY

MADLADY är ett företag som säljer kläder för kvinnor som "inte bryr sig om vad andra tycker" Madladdy grundades 2011 och de har inga butiker utan endast onlineförsäljning. De designar alla sina kläder själva med betoning på att vara socialtJustified utan att anpassa sig till samhällets normer för perfektion genom att erbjuda storlekar 14 till 28 och på så sätt kan alla hitta något som passar perfekt! "MADLADY är ett företag för starka kvinnor som vet vad de vill och inte är rädda för att gå efter det - oavsett vad andra tycker. Vi tror på att vara vår egen chef, sätta våra egna regler och leva livet på våra egna villkor." Detta är den typen av kvinna som MADLADY är för.

Kontaktalternativ för kundservice:

MADLADY Kundservice – Telefon

Telefonnumret till MADLADYs kundtjänst är: 08-121-484-60. MADLADYs telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 11: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00.

MADLADY Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på madlady.se: klicka här

MADLADY Kundservice – E-post

E-postadressen till MADLADYs kundtjänst är: [email protected].

MADLADY Kundservice – Facebook

MADLADY kundtjänst facebook länk: klicka här

MADLADY Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

MADLADY Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

MADLADY Kundservice – Postadress

Postadressen till MADLADYs kundservice: Terminalgatan 23a 235 39 Vellinge Sverige.