Lysekilsbostäder Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lysekilsbostäder Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lysekilsbostäder Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Lysekilsbostäders Kundservice – Kundcenter

LysekilsBostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som har varit verksamt i Lysekil sedan 1940-talet. Styrelsen består uteslutande av valda representanter, som utses av kommunfullmäktige för mandatperioder på tre år vardera, vilket garanterar ansvarstagande och lyhördhet för invånarnas behov Som en del inte bara av SABO (Svenska Bostadsbolagens Organisation), utan även HBV - en annan medlemsägd inköpsorganisation med gemensamma avtal om prissättning på gemensamma varor som matvaror eller gas - LysekilsBostäder AB kan erbjuda sina invånare några av de lägsta hyrorna i Sverige. Lysekils kommun äger totalt cirka 1400 lägenheter, varav LysekilsBostäder AB förvaltar 1100. Bolaget har också ett aktivt fastighetsutvecklingsprogram och letar ständigt efter nya möjligheter att skapa bostäder som motsvarar behoven hos kommunens invånare.

Kontaktalternativ för kundservice:

Lysekilsbostäder Kundservice – Telefon

Lysekilsbostäders kundtjänst telefonnummer: 0523-61-16-90. Lysekilsbostäders kundcenter öppettider: Måndag: 08: 00-12: 00 och 15: 00-18: 00 Tisdag-fredag: 08: 00-12: 00.

Lysekilsbostäder Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lysekilsbostader.se: klicka här

Lysekilsbostäder Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Lysekilsbostäder Kundservice – Facebook

har ingen kundtjänst på sin Facebook-sida.

Lysekilsbostäder Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Lysekilsbostäder Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Lysekilsbostäder Kundservice – Postadress

Postadressen till Lysekilsbostäders kundtjänst: Kungsgatan 59453 33 Lysekil.