Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Lyko Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lyko Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Lyko

Lyko är ett företag som säljer hår- och skönhetsprodukter. Frans Lyko öppnade sin första herrsalong i Dalarna i Sverige efter att ha kommit till landet 7 år tidigare under andra världskriget då han tillfångatogs av Nazityskland innan han satt i fängelse i koncentrationsläger runt om i Europa där många av hans familjemedlemmar dödades eller försvann för alltid - inklusive två systrar som försvann Brandi-liknande i tomma intet när de gick hem från stan en kväll eftersom de aldrig kom tillbaka levande Efter att ha öppnat flera butiker i olika länder som Norge (2017), Polen (2018) och Österrike (2019) har företaget nu beslutat att öppna sin första butik i USA. Den stora öppningen kommer att äga rum den 31 oktober 2019 i Los Angeles, Kalifornien. Detta är en otrolig historia och vi är så förväntansfulla att se vad framtiden har att erbjuda Lyko. Vi vet att deras produkter kommer att vara av högsta kvalitet och att deras kunder kommer att älska dem. Vi kan inte vänta på att se vad de gör härnäst!

Kontaktalternativ för kundservice:

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Lykos kundtjänst telefonnummer: 0281-714-90. Lykos kundcenter öppettider: Måndag-onsdag: 09: 00-17: 00 Torsdag-fredag: 09: 00-16: 00.

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lyko.se: klicka här

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

Kunder kan kontakta Lyko kundtjänst via e-postadressen: fraga@lyko.se.

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Lyko Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Äppelbovägen 60, 786 91 Vansbro, Sweden.

Scroll to Top