Luxi Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Luxi Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Luxi Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Luxis Kundservice – Kundcenter

LUXi är ett svenskt företag som har tillhandahållit högkvalitativa möbler och inredningstjänster sedan 2010. De har en omfattande kunskap om material samt tålamodet att se till att deras kunder får exakt vad de vill ha av oss - oavsett om det handlar om att renovera gamla möbler eller designa nya! Dessutom erbjuder de även skräddarsydda lösningar som passar varje kunds individuella smak så det finns inte en enda stil ute på deras utställningslokaler som kanske inte intresserar dig personligen eftersom varje produkt står för sig själv tack vare sin egen personliga berättelse. Kort sagt, om du någonsin är i behov av kvalitetsmöbler eller hjälp med inredning, se till att kolla in LUXi! Du kommer inte att ångra dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Luxi Kundservice – Telefon

Luxis kundtjänst telefonnummer: 08-877-555. Luxis kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-19: 00 Lördag: 10: 00-17: 00 Söndag: 11: 00-17: 00.

Luxi Kundservice – Företagets hemsida

På luxi.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Luxi Kundservice – E-post

E-postadressen till Luxis kundsupport är: [email protected].

Luxi Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Luxi Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Luxi Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Luxi Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Bollstanäsvägen 1, 192 78 SOLLENTUNA.