Luxair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Luxair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Luxair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Luxair

Luxair är ett nationellt flygbolag i Luxemburg och har sin bas på flygplatsen i Findel. Företaget har 17 flygplan, bland annat flygplan av typen Embraer ERJ 145 samt Bombardier Q400 och Boeing 737 Dreamliner! Två stora aktieägare är också kopplade till denna verksamhet - staten (som äger nästan 35 %) tillsammans med det tyska företaget Lufthansa som äger 29 %. Luxair flyger över hela Europa tack vare de partnerskapsavtal som de har ingått och som ger dem tillträde till de flesta länder utan några större problem Företaget har flugit sedan 1962 och hette ursprungligen Luchtverkehrsgesellschaft Luxemburg. Det nuvarande namnet dök upp 1977. Tack vare partnerskapet med CityJet är det nu möjligt att boka en flygresa på Luxairs webbplats med en enda biljett, oavsett vilket flygbolag som tillhandahåller.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Luxair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Luxair Kundtjänst. Ring då detta nummer: +352 2456-1.

Luxair Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.luxair.lu/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Luxair Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Luxair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Luxair Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Luxair Kundtjänst – Chatt

Luxair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Luxair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Luxair Kundtjänst är: Luxembourg, 2632, Luxembourg

Scroll to Top