Luleå Lokaltrafik Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Luleå Lokaltrafik Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Luleå Lokaltrafik Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Luleå Lokaltrafiks Kundsupport – Telefon

Luleås bussar hade varit en del av staden sedan starten, men i takt med att fler människor blev rika och köpte bilar som tog plats för cyklar eller tåg istället (som är långsammare) gick det från dåligt till sämre. Slutligen 1976 bestämde de sig för att köpa ett eget företag kallat Luleå Lokaltrafik AB med förhoppningar om att det skulle hjälpa till att lösa alla dessa problem genom att ge bättre service på vägar som redan var asfalterade med pengar; tyvärr var det inte meningen att det skulle bli så eftersom bara tre år senare gjorde GPS-tekniken sin debut som gjorde att förarna enkelt kunde lokalisera sig själva utan att behöva några landmärken i närheten - en enorm fördel jämfört med äldre former som att trolla längs floder och leta rätt vattenfall. I början var Luleå Lokaltrafik AB ett monopol och det fick i stort sett bestämma över priserna. Detta gjorde kollektivtrafiken till ett oattraktivt alternativ för de flesta människor, vilket gjorde att antalet resenärer minskade med tiden. För att motverka detta införde man 1981 zoner som gjorde det möjligt för passagerarna att resa kortare sträckor till ett billigare pris. Detta, tillsammans med det faktum att bussarna nu kunde använda motorvägen, gjorde bussresandet mer populärt och som ett resultat av detta ökade antalet passagerare igen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Luleå Lokaltrafik Kundservice – Telefon

Luleå Lokaltrafiks kundtjänst telefonnummer: 0771-99-00-00. Luleå Lokaltrafiks telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 06: 00-20: 00 Lördag: 10: 00-15: 00 Söndag: 10: 00-20: 00.

Luleå Lokaltrafik Kundservice – Företagets hemsida

På llt.lulea.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Luleå Lokaltrafik Kundservice – E-post

Luleå Lokaltrafiks kundtjänst e-postadress: [email protected].

Luleå Lokaltrafik Kundservice – Facebook

Luleå Lokaltrafik officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Luleå Lokaltrafik Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Luleå Lokaltrafik Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Luleå Lokaltrafik Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Luleå Lokaltrafik AB (LLT) Midgårdsvägen 20 973 34 Luleå.