Lot Polish Airlines Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Lot Polish Airlines Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Lot Polish Airlines Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Lot Polish Airlines

LOT Polish Airlines är ett av världens äldsta flygbolag. Det grundades den 29 december 1928 av en grupp polska officerare som ville flyga människor mellan städer och orter i hela landets vidsträckta landskap. De gjorde det med hjälp av flygplan som på den tiden bara hade två säten - precis tillräckligt för en pilot (som också fungerade som flygledare) plus den som var ombord just då - ett förfarande som helt enkelt kallas "Boarding First Class". Flygbolaget är fortfarande verksamt i dag med mycket hårdvara som kommer direkt från förkrigstidens Europa: främst Douglas DC 3 och 4 modeller som fortfarande är i drift. LOT:s första internationella flygning gick 1930 till Wien och flyger nu till över 60 destinationer i Europa, Mellanöstern, Nordamerika och Asien. Under de senaste åren har flygbolaget kämpat med ett antal uppmärksammade incidenter, bland annat kraschlandningen i Warszawa 2010, då 96 personer omkom. Trots detta är LOT Polish Airlines fortfarande ett av de mest respekterade flygbolagen i världen och är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Lot Polish Airlines Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-587 704 47.

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.lot.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Lot Polish Airlines Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Chatt

Lot Polish Airlines erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Lot Polish Airlines Kundtjänst – Postadress

Adressen till Lot Polish Airlines Kundtjänst är: 39, 17 Stycznia Str. 00-906, Warsaw