Loopia Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Loopia Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Loopia Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Loopia

Loopia är ett webbhotell som erbjuder återförsäljning av domännamn, DNS-tjänster som SSL-kryptering (Secure Socket Layer) och e-post samt virtuella servrar. Huvudkontoret i Västerås i Sverige har över 40 anställda medan deras europeiska verksamhet är baserad i Oslo i Norge där de har 35 anställda - alla arbetar flitigt bakom kulisserna för att hålla din webbplats igång dygnet runt!

Loopia grundades redan 1999 av Sam Nurmi som även är VD för detta framgångsrika företag idag under ny ägare från Axcel AB; ett förvärv som gjordes i början av 2019 då två stora köp ägde rum: Den ena affären var Direct masked AS 100% ägande av Loopia och den andra var INET:s köp av Bredbandstjanster.se - ett dotterbolag till Axcel AB vilket resulterade i en ökad kundbas, som nu är över 500 000!

Loopia har funnits sedan 1999 och de fortsätter att växa än idag. De erbjuder domäner , DNS och virtuella servrar till sina kunder. Under 2019 förvärvades de av Axcel AB och kundbasen har ökat till över 500 000 kunder. Håll utkik efter Loopia eftersom de fortsätter att växa!

Kontaktalternativ för kundservice:

Loopia Kundservice – Telefon

Loopias kundtjänst telefonnummer: 021-12-82-22. Loopias telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00 Lördag-söndag: 11: 00-15: 00.

Loopia Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på loopia.se: klicka här

Loopia Kundservice – E-post

E-postadressen till Loopias kundservice är: [email protected].

Loopia Kundservice – Facebook

Loopia officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Loopia Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Loopia Kundservice – Chatt

Loopias kundtjänst via chatt:

Loopia Kundservice – Postadress

Loopia kundtjänst adress: Kopparbergsvägen 8, Västerås, 72213, SE.