Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Lookfantastic Sverige Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lookfantastic Sverige Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Lookfantastic Sverige Kundservice – Telefon

Lookfantastic är en av de ledande onlineåterförsäljarna för skönhetsprodukter, med över 22 tusen artiklar från 660 olika varumärken. De erbjuder världsomspännande frakt till över 200 länder och de tillhandahåller innehåll som främst är anpassat till kvinnor på sin webbplats som kan nås på 30 språk på 6 kontinenter! Deras kundservice är utmärkt, eftersom de erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti på alla sina produkter. Förutom sin webbplats har Lookfantastic även en app som gör det möjligt för kunderna att handla i farten. Appen erbjuder exklusivt innehåll och erbjudanden som inte är tillgängliga på webbplatsen. Lookfantastic utökar ständigt sin produktutbud och tjänster för att se till att kunderna får bästa möjliga upplevelse. Nyligen lanserade de ett nytt lojalitetsprogram som heter LF Beauty Circle. Detta lojalitetsprogram gör det möjligt för kunderna att tjäna poäng vid varje köp som kan lösas in mot rabatter på framtida köp. De erbjuder också gratisprover med varje beställning och fri frakt vid beställningar över 49 dollar. Om du om du letar efter en enda kontaktpunkt för alla dina skönhetsbehov, är Lookfantastic rätt ställe för dig. Med sitt breda utbud av produkter, sin utmärkta kundservice och sitt lojalitetsprogram kommer de garanterat att överträffa dina förväntningar. Så vad väntar du på? Gå över till Lookfantastic och börja shoppa! Du kommer inte att ångra dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På lookfantastic.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Lookfantastic Sveriges kundtjänst facebook länk: klicka här

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Kontakta Lookfantastic Sverige på deras officiella twitterkonto: klicka här

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Lookfantastic Sverige Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Lookfantastic Sveriges kundtjänst adress: 5th Floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, United Kingdom.