Ljustema Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Ljustema Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Ljustema Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Ljustemas Kundservice – Kundcenter

Ljustema var ett av de första företagen i sin bransch att vertikalt integrera och leverera både belysningsprodukter för bostäder och kommersiella produkter. De var också tidigt ute och lanserade en webbutik innan många ens visste hur LED-lampor såg ut! Deras efterfrågan har alltid varit stor eftersom de erbjuder ett stort utbud - från vägglampor inomhus till utomhusdekorationer som t.ex. terrassstolpar eller stringlights; det finns något för alla hos detta företag På bara fem år sedan starten har Ljustema inte bara lyckats etablera djupa rötter på olika marknader utan även expandera exponentiellt samtidigt som man bibehållit en sund balans mellan arbete och privatliv för sina anställda. Teamet har uppnått allt detta genom att alltid sätta kunden i första rummet, oavsett vad som händer. Till och med mitt under en pandemi har Ljustema hittat sätt att inte bara hålla sig flytande utan också fortsätta att växa som företag. De var snabba på att ändra sin affärsmodell och anpassa sig till den nya situationen det är ett bevis på deras motståndskraft och förmåga att tänka snabbt. Detta företag har alltid legat i framkant när det gäller innovation, oavsett om det är genom de produkter de erbjuder eller hur de bedriver sin verksamhet. De fortsätter att leda vägen i båda avseendena, vilket gör dem till ett av de mest eftertraktade företagen i sin bransch. Så om om du letar efter prisvärda belysningsprodukter av hög kvalitet, behöver du inte leta längre än till Ljustema!

Kontaktalternativ för kundservice:

Ljustema Kundservice – Telefon

Ljustemas kundtjänst telefonnummer: 042-72224. Ljustemas kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-16: 30.

Ljustema Kundservice – Företagets hemsida

På ljustema.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Ljustema Kundservice – E-post

E-postadressen till Ljustemas kundservice är: [email protected].

Ljustema Kundservice – Facebook

Ljustema officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Ljustema Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ljustema Kundservice – Chatt

Ljustemas tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Ljustema Kundservice – Postadress

Ljustemas kundtjänst adress: Ljustema Sverige AB Kastellgatan 2 254 66 Helsingborg Sverige.