Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Live Nation Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Live Nation Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Live Nations Kundservice – Kundcenter

Live Nation är ett företag som erbjuder konserter och turnéer till svenskar. De har gjort detta i över 20 år och gett miljontals människor den upplevelse som de vet att man bara får när man ser livemusik eller scenkonst på plats - det är helt enkelt mer minnesvärt än någon annan form! Nu har de bestämt sig för att ta steget in i Google Home. De erbjuder en gratis minikonsertserie som du kan uppleva i ditt eget hem. Allt du behöver är en Google Home-enhet och Live Nation-appen! Så hur fungerar det? Först måste du ladda ner appen och aktivera sedan Live Nation-funktionen i Google Home-appen. När du har gjort det kan du be Google Home att spela upp en Live Nation-show! Du kommer att kunna välja mellan en mängd olika genrer, inklusive rock, pop, EDM med mera. Och om du är osäker på vad du ska välja kan du alltid be om att få en rekommendation. Om du är intresserad av att kolla in en show, se till att gå till Google Play Store och ladda ner Live Nation-appen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Live Nations kundtjänst telefonnummer: 08-665-01-00. Live Nations kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På livenation.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

Live Nations kundtjänst e-postadress: [email protected].

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Live Nation på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Live Nation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Live Nations kundtjänst: Box 24 151, Linnégatan 89, 104 51 Stockholm.