Linkedin Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Linkedin Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Linkedin Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Linkedin

LinkedIn är världens största professionella sociala medieplattform med över 400 miljoner aktiva användare. Den skapades 2002 av Reid Hoffman tillsammans med fyra andra personer som hade erfarenhet från PayPal samt från dopfunten som eBay och Google. LinkedIn gör det möjligt för sina medlemmar att skapa profiler som de kan använda för att knyta kontakter professionellt eller söka jobb; den har också en sektion för jobbannonser där företag lägger ut sina lediga tjänster så att kvalificerade kandidater kan ansöka direkt via denna webbplats i stället för att gå ut på en annan webbplats som kostar pengar bara för att du vill ha tillgång till de bästa talangerna. En av de saker som gör LinkedIn så fantastiskt är att det ger dig möjlighet att komma i kontakt med yrkesverksamma inom ditt område från hela världen, vilket kan vara till stor hjälp när du försöker hitta ett nytt jobb eller utveckla ditt företag. Dessutom har LinkedIn ett mycket användarvänligt gränssnitt som gör det lätt att navigera och använda. Om du letar efter en professionell plattform för sociala medier som kan hjälpa dig att utveckla din karriär eller ditt företag är LinkedIn den perfekta webbplatsen för dig. Med över 400 miljoner aktiva användare är det världens största professionella sociala medieplattform som kan hjälpa dig att få kontakt med yrkesverksamma inom ditt område från hela världen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Linkedin Kundservice – Telefon

Linkedins kundtjänst telefonnummer: +1-650-687-3600. Linkedins kundcenter öppettider: 24/7.

Linkedin Kundservice – Företagets hemsida

På Linkedin.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Linkedin Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Linkedin Kundservice – Facebook

Linkedin på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Linkedin Kundservice – Twitter

Linkedin officiella Twitterkonto: klicka här

Linkedin Kundservice – Chatt

Linkedin kundtjänst chat länk: klicka här

Linkedin Kundservice – Postadress

1000 W Maude Ave, Sunnyvale, CA 94085, USA.