Lidl Stockholm Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lidl Stockholm Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lidl Stockholm Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Lidl Stockholms Kundtjänst via Telefon

Lidl är mer än bara en livsmedelsbutik. Det är en upplevelse som kan hittas över hela Europa, i länder som Sverige och Tyskland där de har butiker med 10 000 anställda som säljer lågprisvaror som mat eller vardagliga hushållsartiklar till överkomliga priser till alla som letar efter bra kvalitet utan att bli fattig! Lidl är en tysk internationell lågprisbutikskedja som har butiker över hela Europa. Den första Lidl-butiken öppnades 1930 av Josef Schwarz i Neckarsulm i Tyskland. År 2020 driver Lidl över 11 000 butiker i 32 länder. Lidls filosofi är att erbjuda kunderna höga -kvalitetsprodukter till låga priser. "Det gör vi genom att ha ett nära samarbete med våra leverantörer och genom att hålla nere våra kostnader", står det på Lidls webbplats. Lidls matbutiksupplevelse är unik och skiljer sig från alla andra butiker i Europa. Företaget har ett sätt att sälja utan krusiduller, vilket gör att de kan hålla sina låga priser utan att ge avkall på kvaliteten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Lidl Stockholm Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Lidl Stockholm kundtjänst är: 020-1908070. Lidl Stockholms telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00.

Lidl Stockholm Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på lidl.se: klicka här

Lidl Stockholm Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Lidl Stockholm Kundservice – Facebook

Lidl Stockholm på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Lidl Stockholm Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Lidl Stockholm Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Lidl Stockholm Kundservice – Postadress

Postadressen till Lidl Stockholms kundservice: Lidl Sverige Kommanditbolag Box 4093 171 04 Solna.