Lerstenen Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lerstenen Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lerstenen Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Lerstenens Kundtjänst via Telefon

Familjeföretaget Lerstenen har funnits på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom att fokusera på långsiktigt engagemang och goda samarbeten är de fortfarande en av Umeås största aktörer med ett brett utbud av hyreslägenheter för alla behov - från student till senior! Idag består Lerstenen av två generationer som arbetar tillsammans. Ofta hittar man fadern på kontoret medan dottern är ute och visar lägenheter och träffar nya hyresgäster. De har båda en stark övertygelse om att det är viktigt att vara personlig och ta hand om sina kunder - oavsett om de är hyresvärdar eller hyresgäster. Lerstens framgång beror till stor del på deras fokus på kundservice. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa sina hyresgäster med vad de än behöver, oavsett om det handlar om att hitta den perfekta lägenheten eller att få en reparation utförd snabbt. Detta engagemang har gjort dem till ett av de mest populära företagen i Umeå - och de visar ingen tecken på avmattning!

Kontaktalternativ för kundservice:

Lerstenen Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Lerstenen kundtjänst är: 090-70-41-80. Lerstenens telefonsupport går att nå: Måndag-söndag: 08: 00-12: 00 och 13: 00-16: 30.

Lerstenen Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lerstenen.se: klicka här

Lerstenen Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Lerstenen Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Lerstenen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Lerstenen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Lerstenen Kundservice – Postadress

Lerstenen kundtjänst adress: Lerstenen Storgatan 28 J 903 21 Umeå.